Trouwkaarten en geboortekaartjes kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden:

Afronden: hoeken afronden.

Blinddruk: bedrukking zonder inkt en geeft een verdiept of verhoogd effect.

Boren: gaatje(s) aanbrengen.

Cacheren: verlijmen van verschillende drukvellen, eventueel met een gekleurd tussenvel, voordat deze schoongesneden worden. Er ontstaat een super dikke kaart.

Foliedrukwerk: zilver, goud- of koperfolie.

Lasersnijden: contouren uitsnijden.

Scheurperforatie: scheurrandje toevoegen.

Schuine hoeken: schuine kant(en) aanbrengen.

Spotvernis: voelbare glanzende laag aanbrengen op bijvoorbeeld letters of andere elementen op de kaart.

 

Enveloppen

Enveloppen zijn in veel soorten en maten te verkrijgen. Bij elke trouwkaart of elk geboortekaartje wordt een bijpassende envelop geadviseerd en/of geleverd. Vinden jullie een andere envelop mooi? Laat het weten bij de opmerkingen in het bestelformulier of neem contact op via het contactformulier. Prijs op aanvraag.

 

Envelop doosje

Een kaartje op een originele manier versturen? In een speciaal doosje op maat gemaakt wordt het versturen van jullie trouwkaart of geboortekaartje een nóg groter feestje. De doosjes worden perfect passend gemaakt bij de stijl van jullie trouwkaart of geboortekaartje. Wil je meer weten over het envelop doosje? Laat het weten bij de opmerkingen in het bestelformulier of neem contact op via het contactformulier. Prijs op aanvraag.

 

Touw

Een touw toevoegen aan jullie kaartje maakt het ontwerp compleet. Momenteel heb ik deze touw soorten op voorraad. Hebben jullie andere wensen (bijv. andere kleur, lint etc.) dan hieronder is afgebeeld? Laat het weten in het veld ‘Overige opmerkingen / wensen’ of stel jullie vraag via het contactformulier.