Op zoek naar een uniek ontwerp voor jullie trouwkaart of geboortekaartje? Ik help jullie graag in mijn studio. Met veel liefde ontwerp ik kaartjes voor de állermooiste momenten in jullie leven. Bijna alles om me heen inspireert mij. Mijn inspiratie verwerk ik in kaartjes. Ik word er blij van om mezelf in te leven in jullie stijl. Zo ontstaat hét kaartje wat helemaal bij jullie past.

Heb je een bestaande kaart gezien wat bij jullie past? Of houden jullie van een bestaande kaart maar dan een andere kleur, ander lettertype of een andere leuke toevoeging? Geen probleem. Vraag een offerte aan. Na akkoord op de offerte mailen we met elkaar, waarbij we al jullie wensen tot in detail bespreken. Zodra ik al jullie wensen ‘in kaart’ heb, ga ik aan de slag. Ik kijk er nu al naar uit!

Het kan ook zijn dat tussen de bestaande kaartjes jullie kaart niet te vinden is. Dan gaan we samen brainstormen waarin jullie laten zien a.d.h.v. plaatjes wat jullie stijl is en waar jullie blij van worden. Ik ontwerp dan een kaart-op-maat die hélemaal bij jullie past.

Inspiratie nodig? Kijk op mijn blog