Dát is waar jullie van dromen. Een bruiloft helemaal in stijl. Alles is tot in de puntjes verzorgd en gestyled. Een trouwkaart waarop een prachtig trouwlogo schittert met jullie eigen namen of initialen. Of op een welkomsbord, sluitzegel, liturgie, menukaart, bedankkaartje, goodiebags voor alle gasten, op jullie bruidstaart etc. Met veel liefde ontwerp ik jullie persoonlijk trouwlogo dat helemaal bij jullie past. Het kan ook zijn dat jullie al verliefd zijn op een bestaand trouwlogo. Leuk, ik pas het logo dan aan zodat het jullie persoonlijk trouwlogo wordt.

 

KIES JULLIE PAKKET

PAKKET A: Trouwlogo op maat + 50 stuks sluitzegels € 150,- (incl. btw)

Pakket B: Bestaand trouwlogo + 50 stuks sluitzegels € 90,- (incl. btw)

 

WAT KRIJG JE?

  • Een trouwlogo helemaal naar jullie zin.
  • Logo in pdf, jpg en png bestand per e-mail verstuurd.
  • 50 stuks sluitzegels waarmee de enveloppen dichtgeplakt kunnen worden met jullie trouwlogo erop in kleur.

 

WERKWIJZE:

  1. Aanvraagformulier invullen:  Jullie ontvangen een overzicht van de aanvraag per e-mail. Wanneer jullie wensen helemaal helder voor mij zijn start ik met de ontwerpfase.
  2. Ontwerpfase: Het concept ontvangen jullie per e-mail. Vervolgens  corrigeren we het logo zodat het hélemaal jullie trouwlogo is.
  3. Factuur: Na akkoord op het definitieve concept ontvangen jullie de factuur. Na betaling van de factuur ontvangen jullie het logo in pdf, jpg en png bestand per e-mail en de 50 stuks sluitzegels.