Aan deze pagina wordt gewerkt …

Hebben jullie een vraag die hieronder niet te vinden is? Stuur dan jullie vraag naar petra@studio-39.nl.


 

Prijzen

1. Wat is de prijs per stuk? Alle genoemde prijzen omvatten een totaalprijs van een pakket waarin diverse opstart tarieven zijn verwerkt zoals ontwerp- en drukwerk prijzen. Daarom is het niet mogelijk om een prijs per stuk te geven.

 

Levering

1. Hoelang duurt een levering van trouwkaarten? Jullie kaarten worden na het voldaan van de factuur verstuurd naar de drukker. Met zorg worden jullie trouwkaarten gedrukt. De drukker zorgt ervoor dat de bestelling z.s.m. gereed is. Echter de productie en levering van jullie trouwkaarten is en blijft mensenwerk. Ditzelfde geldt ook voor het versturen via POST NL. Ondanks dat de drukker en POST NL er alles aan doen om jullie bestelling binnen een korte tijd te leveren, kunnen jullie hier geen rechten aan ontlenen. Graag jullie begrip als door onvoorziene omstandigheden jullie bestelling wat later wordt geleverd. Jullie ontvangen de status van de bestelling en een track & trace code. Kortom we streven naar zo snel mogelijk!

2. Hoelang duurt een levering van geboortekaartjes? Jullie kaarten worden na het voldaan van de factuur verstuurd naar de drukker. Met zorg én spoed worden jullie geboortekaartjes gedrukt. De drukker zorgt ervoor dat de bestelling z.s.m. gereed is. Echter de productie en levering van jullie trouwkaarten is en blijft mensenwerk. Ditzelfde geldt ook voor het versturen via POST NL. Ondanks dat de drukker en POST NL er alles aan doen om jullie bestelling binnen een korte tijd te leveren, kunnen jullie hier geen rechten aan ontlenen. Graag jullie begrip als door onvoorziene omstandigheden jullie bestelling wat later wordt geleverd. Jullie ontvangen de status van de bestelling en een track & trace code. Kortom we streven naar zo snel mogelijk!

3. Kunnen onze enveloppen eerder geleverd worden dan de kaarten? Jazeker, dat is mogelijk. Geef dit per e-mail aan mij door. Na betaling van de factuur worden jullie enveloppen besteld en per POST NL bij jullie thuis bezorgd.

 

Heb je een vraag? Stel je vraag via het contactformulier.