Zijn jullie enthousiast geworden van één van de kaartjes uit de collectie? Bij elke aanvraag volgt Studio-39 de onderstaande werkwijze. Als je nog vragen hebt over de werkwijze, stuur dan een mailtje met je vraag.

Werkwijze ontwerp trouwkaart of geboortekaartje:

Stap 1: Offerte Wanneer jullie een speciale ideeën in gedachten hebben of enthousiast zijn over een bestaande kaart, vraag dan via het offerteformulier een vrijblijvende offerte aan. Het offerteformulier kun je vinden naast elke kaart op mijn website. Jullie ontvangen daarna z.s.m. een reactie. We spreken een moment af wanneer jullie met mij alle wensen voor de kaart bespreken. Daarna stuur ik jullie per e-mail een offerte. 

Stap 2: Ontwerpproces Wanneer de offerte akkoord is en ik alle wensen/teksten via de e-mail heb ontvangen, ga ik aan de slag. Jullie ontvangen per e-mail een digitale proef van het kaartje. Correctierondes zijn onbeperkt. Nadat de laatste proef van het kaartje akkoord is kan er eventueel een papieren proefdruk aangevraagd worden per e-mail.

Stap 3: Akkoord en betaling Na een akkoord ontvangen jullie de factuur. Wanneer de factuur van jullie trouwkaart is voldaan wordt de trouwkaart naar de drukker verstuurd en gedrukt. Geboortekaartjes worden gedrukt na betaling van de factuur en geboorte. Na de geboorte van de baby ontvangen jullie nog 1x een digitale proef. Na een definitief akkoord wordt het geboortekaartje naar de drukker verstuurd en gedrukt.

Stap 4: Levering Wanneer de kaarten gereed zijn kunnen deze opgehaald worden in Borssele of op verzoek worden verstuurd via Post NL (aangetekend). Je ontvangt dan een track & trace code. De levering voor trouwkaarten of geboortekaartjes vinden zo snel mogelijk plaats. Een kaart met een extra afwerking zoals een foliedruk bijvoorbeeld, is de productietijd langer dan een kaart zonder extra afwerkingen.